Lær os lidt bedre at kende

Grubli er et digitalt produkt, der faciliteres af fysiske kodede etiketter. Samspillet mellem den digitale platform og de fysiske etiketter, skaber en effektiv og fleksibel måde at tilgå kampen mod madspild.
Grubli er et værktøj, der giver dig et overblik over hvad du har på lager i dit køkken. Værktøjet hjælper dig med at huske at anvende varerne inden de udløber og giver dig muligheden for at se hvad du har, mens du er på farten eller på kontoret. Hvor mange gange har du ikke stået i supermarkedet og spurgt dig selv, om du har kylling i fryseren eller hvorvidt det åbne glas rødkål i dit køleskab stadig er godt nok?
På langt de flest telefon-modeller er det ikke nødvendigt med en app, da alt du har brug for er kameraet på din telefon. Derfra kommer du direkte ind på den web-side som du har brug for. Ældre telefon-modeller understøtter dog ikke scanning af QR-koder og i det tilfælde skal du hente en af de mange gratis QR scanner apps, som du kan finde på din app store. For at få det fulde udbytte af Grublis tjeneste, er det underordnet om du starter din proces fra kameraet eller en separat app. Uanset hvad kommer du direkte ind på den Grubli-side som du har brug for.
Kort sagt er det en selvklæbende etiket med en QR kode på. QR står for Quick Response og anvendes i Grublis tilfælde som et link mellem dit specifikke produkt og en en konkret plads din profil på web-portalen. Den gør at du enkelt med din telefon kan skanne koden og derefter blive sendt direkte hen til dit produkt på web-portalen. Det gør livet meget lettere for dig. På kode-etiketten kan du se selve koden. Denne gør at du let kan skelne mellem ens produkter samt forbedrer dine chancer for at huske koden imens du finder dit product.
Kode-etiketterne bør anvendes på en ren og tør overflade for bedste resultat. De kan anvendes på langt de fleste varer, men vi anbefaler at du placerer dem på emballage og ikke direkte på en madvare. Etiketterne kan anvendes på glas, metal, plastik mv.
Vi har forskellige størrelser medlemskaber fordi vi ved at husstande har forskellige behov. Vores umiddelbare anbefaling er, at en husstand på 1-2 personer tager udgangspunkt i den lille pakke, mens en større husstand på 4+ medlemmer bør gå efter den store pakke.
Medlemskabet er baseret på husstanden og kan deles på tværs af medlemmer i den og vi opfordrer til at dele medlemskabet så alle kan deltage i at opdatere kode-etiketterne. Medlemskabet kan ikke deles udenfor husstanden.
Du kan helt enkelt både afmelde dig og ændre dit medlemskab direkte fra din profil når du er logget ind. Du vil herefter i begge tilfælde modtage en bekræftelsesmail.